Integritetspolicy

Integritetspolicy

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn och kontaktuppgifter och e-postadress. Vi hanterar endast de uppgifter som behövs för att fullfölja åtagandet i vår gemensamma affärsrelation samt att följa lagstadgade skyldigheter.

Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter.

Dina personuppgifter lagras bara så länge som det krävs för att uppfylla ändamålen med behandlingen, eller så länge som vi måste lagra dem enligt lag. Därefter raderas eller avidentifieras dina uppgifter på ett säkert sätt, så att de inte längre kan kopplas till dig.

Vi säljer aldrig dina uppgifter till en tredje part.

Personuppgiftsansvarig är Bengt Grönkvist, Min Drömresa. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på info@mindromresa.se. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Cookie-filer

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska besökaren på en webbplats informeras om att webbplatsen använder cookies.
Användaren ska också ges möjlighet att hindra cookies.
Denna webbplats använder cookies för att ge användaren ökad funktionalitet.
Cookies används för besökarstatistik samt vid användning av formulär.
Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga webbläsaren eller stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Avbeställ nyhetsbrev

Nyhetsbrevet som du redan samtyckt till kan du avbeställa när som helst. I varje nyhetsbrev finns en länk med vilken man kan avbryta prenumerationen. Du klickar helt enkelt på: “Om du inte längre önskar nyhetsbrevet, kan du avbeställa det genom att klicka på denna länk”

Reklam på Min Drömresa

I reklamsyfte används cookies vid besök av denna webbsida. Dessa möjliggör införandet av annonser från våra partners.

Google Reklam

I reklamsyfte används cookies vid besök av denna webbsida. Dessa möjliggör införandet av annonser hos Google samt partners. På följande webbsida kan användarna deaktivera eller förvalta Google-cookies: http://www.google.se/intl/sv/privacy/ads.

Användning av Google Analytics

Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst från Google Inc. Google Analytics använder s.k cookies eller kakor, små textfiler som en webbsida begär att få spara på en webbsidebesökares dator eller mobila enhet (t.ex. surfplatta eller mobiltelefon) för att samla statistik om trafiken på webbsidan. Kakans information om din användning av denna webbsida (inklusive IP-adress) överförs till och lagras hos en Google-server i USA. Google använder denna information till att utvärdera ditt nyttjande av webbsidan för att till webbsidans ägare sammanställa rapporter om trafiken på webbsidan och för att kunna erbjuda fler tjänster vid användning av webbsidan och internet.

Google kommer att vidarebefordra denna information till berörd tredje part när detta är föreskrivet eller om tredje part bearbetar dessa data på uppdrag av Google. Google samkör aldrig din IP-adress med andra data från Google. Om du inte vill tillåta att kakor sparas på din dator eller mobila enhet eller vill radera befintliga kakor, kan du själv göra detta genom att ändra inställningarna i din webbläsare.

Observera att du inte kommer att kunna nyttja alla funktioner på webbsidan om du blockerar användningen av kakor. Genom nyttjande av denna webbsida godkänner du att dina data på det sätt och för det syfte som ovan beskrivits bearbetas av Google.

Du kan när som helst välja att inte låta aktiviteten på Min Drömresa vara tillgänglig för Google Analytics genom att ändra inställningarna i din webbläsare.

Vår webbsida använder Google Analytics anonymiseringstjänst, vilket innebär att IP-adresser bara sparas och bearbetas i en förkortad version, så att de inte kan kopplas samman med uppgifter om enskilda personer.

Den på denna webbsida implementerade Google Analytics-koden stödjer displayannonsering. Inom ramen för Google Analytics-koden för displayannonsering är remarketing aktiverat på denna webbsida. Min Drömresas annonser visas på webbsidor som tillhör tredje part, inklusive Google. Min Drömresa och tredje part inklusive Google använder därvid kakor. Den kombinerade insatsen från förstapartskakor (t.ex. Google Analytics-kakor) och tredjepartskakor ger på grundval av dina tidigare besök på denna webbsida en målinriktad annonsinriktning, annonsoptimering och annonsvisning. Under inställningar kan du deaktivera Google-Analytics displayannonsering och anpassa annonser i Google Display Network (GDN). Därutöver används på denna webbsida Googlefunktionen ”Rapporter för demografi och intressen”.

För frågor om dina personuppgifter eller vill helt rensa all data vi har om dig vänder du dig till info@mindromresa.se

Pin It on Pinterest

Share This